Vorige maand kocht iemand 2 bijenkorven om in de tuin te plaatsen. Rob plaatste er een volk in.
Onderstaand de reactie van de eigenaar:

“Het gaat goed met de bijen. De eerste morgen waren er duidelijk verkenners aan het rondvliegen dicht bij de korf. Maar nu zijn ze “gewoon” aan het werk. Ik dacht het zal het tuin en het erf wel zijn, dus zou ik ze daar kunnen zien. Maar dat is niet zo. Bij de korf zie je ze hoog de lucht in gaan, dus nu al naar het Roggebotse Bos?

Het is zo leuk de levendigheid te zien bij de korf. Ik heb de korf ook al een paar keer opgetild, om voorzichtig naar binnen te kijken en daar het harde werken te zien. 

Dankzij jou heb ik korven en nu bijen en door de lessen die je gaf, voel ik mij er vertrouwd mee! Daarom hartelijk dank voor alles.”

Tot zo ver de reactie van een enthousiaste bijenkorveneigenaar. Wil jij ook plek bieden aan de bijen en meer weten over korven in je tuin of buurt? Neem dan contact op met Rob. 

Pin It on Pinterest

Share This